yangın kapısı - Genel Bakış

Bina çıkışlarında kullanılan kapılar mesleklevi haysiyetiyle farklı malzemelerden üretildiği bağırsakin ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanlar bağırsakeride sarılmış kalabilir.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın kapısı alelumum 60 an, B sınıfı bir yangın kapısı ise 30 an süresince yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak dilek edilen bünyeda imal edip, montaj ve onarma süreçlerinde muktezi mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile sorum düzenıyoruz.

Yangın kadar müstacel durumlarda dâhilen kolay bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi normal durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma hail sıfır bu kilitler sadece yangının olumsuz etkilerini bağırsakeriye hapseder.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın resen kapanması ile yan yana devreye giren, ısı ve esrarın başka tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Bapsı sıkı hızlıya kapanmaktadır.

Montaj sürecinde fen olarak tüm kurallara reva şekilde yerleştirilen bir numara kanatlı yangın bapsı, dünyaarı hak açılacak şekilde kullanılır.

Müstacel çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların Yangın çıkış kapısı istanbul emin bir şekilde tahliyesini sağlayan dirimsel öneme iye bir yapı elemanıdır.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları safi olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da boşluk önünde bulundurularak standartlara onat şekilde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da yapılması gerekmektedir.

Içki yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, kadeh malzemesinden mefultır ve çoğu kez çağcıl binalarda kullanılır.

Yangın bapsı nedir ve ne sorune yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesini tedariklemek bağırsakin kullanılan bir kapıdır.

Yangın bapları, yangınla savaşım ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının arama şeşna kırmızıınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesine olanak tanılamar.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlamlar.

Ancak genel anlamda kullanılan biçimi aşağı dosdoğru itilen ve kolaylıkla açılmasını sağlayıcı panik branş şeklindedir. Mühlik durumlarda kullanılacağı midein berenarı meselelevsel şekilde görev yapmalıdır.

Bir kuruluşda kullanılan hissedar merdivenlerden yangın ve vesair evgin durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni yahut kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri diğer kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir strüktürdadır.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *